DESPRE COMPANIE
Real Time, Real Magic, Real Rhythm
  1. Pagina principala
  2. DESPRE COMPANIE

 

Despre companie

 

Compania RHYTHM WATCH CO., LTD a fost fondata in Japonia, in anul 1960, si pe parcursul a mai multor ani, s-a recomandat in calitate de lider mondial in producerea ceasurilor. Numarul total de producere si a vanzarilor a constituit mai mult de 600 000 000 ceasuri si mecanisme de ceasuri, http://www.rhythm.co.jp/

 

Compania noastra intotdeauna se deosebea prin tendinta de a aplica progresele recente din diferite domenii tehnologice si de design, si sa le implementeze in producere. Nu intamplator principiul companiei RHYTHM WATCH este ”lideritate in toate”. Reiesind din aceasta, compania mereu se ocupa cu elaborarea mecanismelor de ultima generatie si design, care se potriveste celui mai inalt nivel al cerintelor si ritmurilor modului de viata modern.

 

Deoarece magazin online de ceasuri al nostru este complet integrat, aceasta semnifica ca noi vindem ceea ce producem, si nu oricare magazin de ceasuri online, se poate lauda cu aceasta. Aceasta ne permite de a efectua un control total asupra tuturor etapelor, incepand cu design, pana la producerea marfii. De aceea noi asiguram clientii nostri cu productia doar de calitate inalta.

 

RHYTHM - este compania, care a devenit un brand mondial, datorita avantajelor constructive si de design a marfurilor sale. Una din obiective fiind si dezvoltarea a unei cooperari trainice in domeniul afacerii cu alte companii. Folosind serviciile oferite de magazin online de ceasuri al nostru, puteti achizitiona orice marfa de firma in orice cantitate de care veti avea nevoie, inclusiv si ceas in credit.

 

Scurt istoric

 

1950 – fondarea companiei RHYTHM WATCH CO., LTD. si a unei afaceri. Oficiul companiei se afla in orasul Tokyo. Se produc ceasuri de alarma, ceasuri de masa si ceasuri cutie muzicala.

 

1952 – compania RHYTHM WATCH CO., LTD. este premiata cu distinctia inalta de stat - premiul M.I.T.I. pentru producerea ceasurilor de inalta calitate.

 

1960 – incadrarea companiei in lista Bursei de Valori din Tokyo (Tokyo Stock Exchange).

 

1963 – elaborarea primelor mecanisme de cuart cu elemente de masap plastica.

 

1965 – elaborarea si vanzarea ceasurilor de automobil.

 

1972 – compania RHYTHM ajunge printre liderii mondiali de producere a ceasurilor.

 

1982 – acordarea premiului international Deming Prize pentru controlul de nivel inalt asupra calitatii productiei. Doar 61 de intreprinderi din Japonia au fost apreciati cu astfel de premiu din momentul fondarii sale.

 

1990 – inregistrarea RHYWACO (H.K.) CO., LTD.

 

1999 – toata activitatea companiei RHYTHM WATCH CO., LTD. trece la RHYWACO (H.K.) CO., LTD.

 

2004 – RHYWACO (H.K.) CO., LTD. urmeaza strategia inovatoare dupa noul slogan “Real Time! Real Magic! Real Rhythm!”

 

2005 – RHYTHM WATCH CO., LTD. stabileste standardul mondial de calitate ISO9001.

 

2006 – deschiderea conferintei regionale RHYTHM.

 

2008 - RHYWACO (H.K.) CO., LTD. efectueaza modernizarea oficiului de vinzari internationale si a salii de prezentare

 

2012 – primul congres mondial RHYTHM.

 

2013 – trecerea la o strategie noua “Rhythm Global Timepiece”.

 

2014 – se evidentiaza 12 ani de dezvoltare continua a companiei.

 

 Noi oferim toata gama de productie RHYTHM din 2006, cum ar fi: ceasuri de perete, ceasuri de podea, ceasuri de masa, ceasuri de alarma, ceasuri de mana. De aceea, daca apare nevoie de a cumpara de la magazin de ceasuri online in Chisinau, si este dorinta de a cumpara ceasuri de inalta calitate de la compania Rhythm watch - atunci adresati-va la noi.